Menprom ručak s povodom by Chef Sajo

10.09.2020

U mjesecu augustu smo spremili serijal od 6 preporuka jela sa Menprom proizvodima na nešto drugačiji način, po preporuci chefa Safeta Salihovića. Njegova harizma i kulinarsko umijeće su nas oduševili na snimanju, a sve je bilo toliko ukusno da jedva čekamo neke nove projekte.

 

Kroz Menprom ručak s povodom spremali smo ručak za savršenu ženu, najboljeg muža, najdraže goste, prijatelje, porodicu i unučad.

 

Chef Sajo je spremao jednostavne, ali ukusne takose sa Pollo hrenovkama, šitaki gljive u ojster sosu punjene Menprom mljevenim mesom i azijske fireballs sa nudlama i povrćem u slatko-kiselom sosu. Ovom meniju je dodao i preukusnu Menprom barbeque junetinu sa gljivama i rižom, te zapečene Menprom ćevape na sasvim novi način i neodoljivi dupli Menprom burger.

 

U galeriji fotografija pogledajte kako izgleda finalni rezultat.

 

Objave pronađite na našem Facebook i Instagram profilu, a na Instagram storijima vas čeka i mini “take over” sa chefom Sajom koji je najavio svako jelo.

 

P.S. Ne zaboravite da ljubav ide preko stomaka. Zato se inspirirajte ovim cool idejama i iznenadite voljene ljude ručkom s povodom punim ljubavi .