Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/menpromb/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905
Menprom sponzor drugog International Basketball Coaches Clinic Tuzla 2022. - Menprom

Menprom sponzor drugog International Basketball Coaches Clinic Tuzla 2022.

07.06.2022

Košarkaški klub ABC BASKET TUZLA, 04. i 05. juna 2022. godine, bio je organizator 2. INTERNATIONAL BASKETBALL COACHES CLINIC TUZLA 2022, koja je održana u maloj dvorani SKPC MEJDAN. Kao sponzor ovog događaja pojavila se i naša kompanija Menprom doo.

 

Ova već sada tradicionalna trenerska klinika, okupila je oko 80 košarkaških trenera, prvenstveno specijalista za rad sa mlađim uzrasnim kategorijama, i to iz cijele Bosne i Hercegovine, te Rumunije i Hrvatske.

 

Treba istaći, da su predavači ove godine bili FIBA EXPERTI, ali i domaći eminentni košarkaški stručnjaci, koji su kroz 8 praktičnih predavanja, prezentirali prisutnim trenerima, zanimljive teme, koje će biti od velike pomoći u njihovom daljnjem radu.

 

Na kraju, svim akreditovanim trenerima, uručeni su Certificati za učešće na 2.INTERNATIONAL BASKETBALL COACHES CLINIC TUZLA 2022.

 

Demonstratori na ovogodišnjoj trenerskoj klinici bili su mladi košarkaši iz KK ABC BASKET, KK DRAGONS i OKK SLOBODA TUZLA.