Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/menpromb/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905
Održan "Must have" događaj - Menpromu dodijeljeno priznanje - Menprom

Održan “Must have” događaj – Menpromu dodijeljeno priznanje

23.12.2022

Zadovoljstvo nam  je da podijelimo sa Vama da je u prelijepom i jedinstvenom ambijentu Mercatora Ložionička jučer održan Must have događaj na kojem su dodijeljena priznanja brendovima i proizvodima koji trebaju biti zastupljeni na policama trgovačkih lanaca Bosne i Hercegovine tokom 2023. godine.

 

Događaj u organizaciji agencije Altermedia okupio je veliki broj partnera, dobavljača i predstavnika medija i jedan je od najvažnijih događaja za FMCG kompanije u Bosni i Hercegovini čiji je cilj  da krajnje potrošače usmjeri na brendove i proizvode koji zaslužuju pažnju jer su lideri u kategorijama i razvijaju i osiguravaju kontinuitet rasta.

 

Ovo je važno priznanje za našu kompaniju, jer iza njega stoje trgovci i krajnji potrošači koji su prepoznali kvalitetu naših proizvoda.