Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/menpromb/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905
Podrška razvoju dječijeg sporta: Kompanija Menprom i u narednoj sezoni sponzor KK “Dragons” iz Tuzle - Menprom

Podrška razvoju dječijeg sporta: Kompanija Menprom i u narednoj sezoni sponzor KK “Dragons” iz Tuzle

11.10.2021

U petak 07. oktobra 2021. godine u prostorijama kompanije Menprom d.o.o. Gornja Tuzla, potpisan je godišnji ugovor kojim su Košarkaški klub “Dragons” Tuzla i Menprom d.o.o. Gornja Tuzla ozvaničili sponzorstvo i dugogodišnju saradnju. Svečanom potpisivanju, prisustvovali su direktor kompanije Menprom, Alić Mensur i predsjednik KK “Dragons” Tuzla, Amir Hadžihalilović.

 

Kompanija Menprom  čije je opredjeljenje da kroz društveno odgovorno djelovanje pruža podršku sportu i pravim vrijednostima, prijatelj je navedenog kluba od 2019. godine.  Klub, koji trenutno broji više od 130 članova, dječaka uzrasta od 5 do 18 godina, djeluje od 2013. godine sa namjerom da se promoviše sport među mladima kao bitan faktor za razvoj pojedinaca i društva u cjelini.

 

Donirana sredstva u mjesečnom iznosu od 400,00 KM usmjerit će se za realizaciju različitih aktivnosti: iznajmljivanje sportske sale, nabavku sportske opreme i rekvizita, finansiranje odlazaka na takmičenja organizaciju treninga i priprema ali i angažman stručnjaka za rad sa djecom te ostalih aktivnosti kojima se potiče uspješan sportski razvoj djece i omladine.

 

Ponosni smo što je naša podrška “Dragonsima” promocija ne samo zajedničkog prijateljstva, nego i sporta uopšte. Od početka poslovanja posebno smo prepoznali snagu i vrijednost sporta, kao izrazito kvalitetan način okupljanja mladih i širenja natjecateljskog duha. Na taj način nastojimo obezbijediti uslove i ambijent u kojima će mladi i talentovani ljudi moći da razvijaju svoje talente, znanja i sposobnosti.

 

Našim drugarima u Košarkaškom klubu „Dragons” Tuzla želimo puno sreće u predstojećim utakmicama sa nadom da će nova sezona biti jednako uspješna kao i prethodne.