Mesna industrija Menprom u prazničnom videu poručuje da su praznici najljepši kada se provode na tradicionalni način: uz trpezu i drage osobe

30.11.2022

Ako ste ljubitelji praznika uz tradicionalnu trpezu i dobro društvo, onda će vas praznična kampanja kompanije Menprom dirnuti i izazvati u vama ono najljepše: želju da predstojeće praznike provedete sa najbližima, uz najfinije mesne delikatese.

Mesna industrija Menprom već gotovo 25 godina proizvodi mesne delicije najviše kvalitete. Njihovi brendovi Premi, Pure, Pollo , Tuzlanska roštiljska kobasica, već duži niz godina su prepoznati od strane potrošača kako na tržištu BiH, tako i na tržištima Sjeverne Makedonije, Srbije, Crne Gore i UAE.

Strateškom opredijeljenošću potrebama i zahtjevima potrošača kroz kontinuirano ulaganje u tehnologiju i u zaposlene, brojnim inovacijama i stalnim fokusom na sigurnost i kvalitetu proizvodnih procesa i proizvoda, Menprom je danas je jedna od vodećih mesnih industrija u BiH.

Za predstojeće praznike Menprom nas vodi kroz toplu prazničnu kampanju, te uz čestitke šalju i poruku u kojoj ističu važnost lijepih trenutaka priprema prazničnih obroka, dok sjedimo okupljeni oko trpeze sa porodicom i prijateljima.

Svi znamo koliko je dobar osjećaj biti pravi domaćin i dočekivati najmilije, međutim, pripremiti ukusnu trpezu za goste za većinu predstavlja izazov. Iz Menproma su vam pripremili rješenje u velikom izboru mesnih delicija Premi i Pure, proizvoda od purećeg, pilećeg i goveđeg mesa, u praktičnim pakiranjima koji osiguravaju kvalitet i svježinu.

Premi i Pure proizvodi su dostupni u svim trgovačkim lancima diljem BiH, a sve informacije o asortimanu, sastavu i pakovanjima možete pronaći na http://www.menprom.ba/ .

Neka nas tradicionalna trpeza Mesne industrije Menprom okupi ove godine i uz najfinije mesne delikatese učini ove trenutke nezaboravnim.
Pripremite se za kupovinu delicija iz Menproma, jer ćete od ovog videa ogladniti: