Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/menpromb/public_html/wp-includes/functions.php on line 5905
Budi maher za novogodišnju mezu uz Menprom - Menprom

Budi maher za novogodišnju mezu uz Menprom

Novogodišnja proslava je blizu. Dočekujete goste i ne znate čime ih obradovati? Osim standardnih jela koje spremate, neizostavan detalj na svakom prazničnom stolu je i meza.

Prije, za vrijeme i poslije večere, nešto za čim svi posežu uz piće i smijeh. Na prvu, to je najjednostavnija stvar koju možete “pripremiti”, a opet želite biti dosjetljivi i bar malo pomjeriti granice. Jako je važno kako izgleda praznična trpeza jer u novogodišnjoj noći osim okusa u ustima, pamte se i sve fotke postavljene na Instagram.

O da, mnogi će fotografirati upravo ono što se nađe na stolu. Zato danas spremamo mezu u vidu jelke. Izaberite najljepšu dasku ili tacnu koju imate. Opremite se Menprom proizvodima i krenite.

Šta će biti na plati ovisi o vašim željama. Mi smo ovaj put kombinirali Premi suho meso, Pileća prsa Pollo i Majevičku. Odličan spoj biće i naš favorit Goveđa pikant kobasica sa biberom Premi, Bosanski sudžuk Premi i Pureća šunka Pure. Osim Menprom mesnih zalogaja, dodajte omiljene vrste sira i voće za potpuni užitak.

P.S. Savršenstvo okusa bitno je pratiti i savršenim izgledom.