Menprom slavi 25 godina uspješnog rada

20.09.2023

Proslavili smo nevjerovatnih 25 godina uspješnog rada Menproma!

Ova godišnjica označava četvrtinu vijeka truda, predanosti i rasta, a mi smo je proslavili na spektakularan način, uz mnogo iznenađenja i poklona za naše drage uposlenike.Ovu posebnu priliku smo željeli obilježiti na način koji odražava zahvalnost prema svakom pojedincu koji je doprinio našem uspjehu.

 

Proslavu ćemo pamtiti kao jedan emotivan susret starih i novih generacija Menproma, prisjetili smo se naših početaka i osvrnuli ne inspirativnu historiju Menproma. Bilo je trenutaka smijeha i suza dok smo se prisjećali prvih koraka koje smo napravili kao kompanija, prvih izazova koje smo prevladali i prvih uspjeha koje smo postigli. Svaka priča i anegdota nosila je sa sobom posebnu emociju i duboko ukorijenjen osjećaj zajedništva koji je oduvijek bio sastavni dio Menproma.
Zahvaljujemo se svim našim uposlenicima na njihovoj predanosti i trudu koji su uložili u našu kompaniju tokom ovih godina. Vi ste ti koji činite Menprom posebnim i radujemo se zajedničkoj budućnosti.

 

Također, ne zaboravljamo ni naše vjerne kupce koji su nam pružili podršku tokom ovih 25 uspješnih godina rada. Vaše povjerenje i lojalnost su srž našeg uspjeha i mi se obavezujemo da ćemo i dalje pružati najkvalitetnije proizvode i uslugu.

Nastavljamo s rastom i razvojem, spremni za nove izazove i prilike koje će nam donijeti budućnost. Hvala vam svima na podršci i zajedničkom putovanju!