Budi maher za novogodišnju mezu uz Menprom

Novogodišnja proslava je blizu. Dočekujete goste i ne znate čime ih obradovati? Osim standardnih jela koje spremate, neizostavan detalj na svakom prazničnom stolu je i meza.

Prije, za vrijeme i poslije večere, nešto za čim svi posežu uz piće i smijeh. Na prvu, to je najjednostavnija stvar koju možete “pripremiti”, a opet želite biti dosjetljivi i bar malo pomjeriti granice. Jako je važno kako izgleda praznična trpeza jer u novogodišnjoj noći osim okusa u ustima, pamte se i sve fotke postavljene na Instagram.

O da, mnogi će fotografirati upravo ono što se nađe na stolu. Zato danas spremamo mezu u vidu jelke. Izaberite najljepšu dasku ili tacnu koju imate. Opremite se Menprom proizvodima i krenite.

Šta će biti na plati ovisi o vašim željama. Mi smo ovaj put kombinirali Premi suho meso, Pileća prsa Pollo i Majevičku. Odličan spoj biće i naš favorit Goveđa pikant kobasica sa biberom Premi, Bosanski sudžuk Premi i Pureća šunka Pure. Osim Menprom mesnih zalogaja, dodajte omiljene vrste sira i voće za potpuni užitak.

P.S. Savršenstvo okusa bitno je pratiti i savršenim izgledom.